Metaverse

Metaverse

Stap in en ontwikkel je kennis over de metaverse, de grootste revolutie van de eeuw.

DeFi

DeFi

Ontdek de kracht van decentralized finance (DeFi). Betalen zonder banken.

veelbelovende crypto

Veelbelovende altcoins

Welke veelbelovende cryptomunten zijn er op de markt en waar vind je die?

Is Libero Financial de game changer in crypto? (Passief inkomen per half uur.)

Libero Financial is een crypto token op de Binance blockchain. Het is een van de nieuwste cryptomunten van de nieuwe generatie. Deze nieuwe generatie cryptomunten richt zich op een hoge vorm van DeFi, namelijk een passief inkomen.

Libero Financial keert elk half uur een klein percentage extra uit over de tokens. Dit wordt auto-compounding genoemd. In totaal krijg je per jaar maar liefst 158.893,59% APY. Dat betekent dat een investering van $ 1.000 na een jaar (bij een ongewijzigde koers) $ 1.588.930 waard is.

Titano Fork

Om maar direct met de deur in huis te vallen: Libero Financial is een fork van Titano. Titano is de eerste token die een vaste APY in combinatie met auto compounding biedt. De APY van Titano ligt rond de 102.000% en is dus lager dan Libero.

Ook de nevenactiviteiten van Titano blijven achter op Libero, waarover straks meer.

Het idee achter een auto-compounding cryptomunt is simpel: je schaft de tokens aan en hoeft ze enkel in je wallet te bewaren om compound interest te verkrijgen. Kijk je een jaar niet naar de munten om? Dan kun je zomaar 100.000 tot 150.000 procent meer tokens hebben.

Hoe werkt het?

Extra tokens komen niet uit de lucht vallen. Hoe werkt het genereren van extra tokens per half uur dan bij Libero Financial? Om antwoord te geven op die vraag, kijken we naar vier items:

  1. Treasury
  2. DeFi 3.0 Multichain farming
  3. Staking rewards
  4. Automatic Hyper Burn Program

#1 Libero Insurance Treasury (LIT) Fund

Een groot deel van de aankoop en verkoop fees (tussen de 5 en de 10% van wat je koopt en verkoopt!) blijft strijken aan de stokvan de Libero Insurance Treasury. Hiermee wordt de staking protocol van Libero onder controle gehouden en zijn tokens dus elk half uur uit te keren aan de holders.

Wees er dus op alert dat Libero hoge buy en sell fees rekent!

#2 DeFi 3.0 Multichain Farming

De Libero Treasury inkomsten verhogen het saldo van de Treasury en ondersteunen daarmee de liquiditeit van uistaande Libero-tokens. Deze LIT-fondsen worden overbrugd naar andere EVM-compatibele blockchains, waaronder Fantom, Avalanche, Polygon en Solana. Hier vindt vervolgens farming plaats binnen de hoogste APY per farm. Winsten vloeien terug naar het LIT-fonds. Per jaar wordt gestreefd naar 50% meer rendement.

Libero maakt dus handig gebruik van diverse blockchains om winsten te genereren.

#3 Staking Rewards

Om te voorkomen dat holders hun tokens snel verkopen en staken (bewaren van tokens in de wallet, in het geval van Libero) worden holders beloond met elk half uur nieuwe tokens. Dit gaat geheel automatisch. De waarde van de token verandert hier niet door.

#4 Automatische Hyper Burn

Tot slot zijn er 1 miljard Libero tokens gereserveerd voor burning. Dat gebeurt op regelmatige basis en automatisch. Hiermee worden pump en dumps voorkomen. Elke week wordt 2 tot 4% van de hele Libero supply geburnd.

Marketing en andere activiteiten

Het lijkt dat er goed is nagedacht over Libero. Veel is afgekeken bij Titano, maar Libero is wel veel sterker bezig met marketing en andere activiteiten om de munt stevig neer te zetten.

Zo worden er regelmatig billboard gehuurd op Time Square (New York), in Californië en in Dubai om aandacht te vragen voor de token. Ook wordt er geadverteerd op crypto websites, zoals Poocoin en Coingecko.

Tevens is Libero zich aan het verspreiden over andere netwerken. Met de lancering van FLibero werd de Fantom blockchain benaderd. Dit biedt nieuwe mensen de kans om kennis te nemen van Libero. Hoe FLibero en Libero zich tot elkaar gaan verhouden, blijft vooralsnog een beetje vaag.

Toch is duidelijk dat Libero heel hard aan de digital weg timmert.

Maar nu de hamvraag: Is dit houdbaar?

In de Telegram groepen van Libero Financial en Titano (en intussen zijn er nog zo’n 100 forks op diverse exchanges) blijft de vraag gesteld worden: is dit houdbaar.

Een simpele rekensom leert namelijk dat als je nu met € 1.000 instapt, je over een jaar € 1.000.000 hebt. Dat is nog te verkopen, want er zijn veel cryptomunten die met eenzelfde investering miljonairs en zelfs miljardairs wisten te maken.

Maar als je na een jaar die miljoen laat staan en nog een jaar wacht, zou je investering dus € 1.000.000.0000 waard zijn.

Kan ook nog. Maar wat als er zo nog duizend investeerders zijn? (Titano heeft op het moment van schrijven 80.000 holders, Libero Financial ruim 100.000).

Dan zitten de Titano holders gezamenlijk op 1 triljoen dollar. Dat is meer dan het Nederlands bruto nationaal product.

Houd je dat nog een jaar vast, dan zit je gezamenlijk op 1 triljard dollar. Dan heb je ongeveer het bnp van de hele wereld bij elkaar…

Keer je rente uit

Intussen zijn al aardig wat mensen rijk geworden met deze tokens. Of je nu kiest voor Titano, Libero of een van de vele andere auto-compound crypto met hoge APY, de tip die in vele groepen gegeven wordt is de volgende: don’t kill the gooze, but enjoy the golden eggs. Oftewel: keer je rente uit en profiteer van de winst die je dagelijks pakt. Zie daarna waar het schip strand.

Wat ons betreft is dit ook de strategie: investeer een beetje geld dat je kan missen en wacht tot de dagwinst leuk wordt. Keer dan regelmatig die dagwinst (of een deel ervan) aan jezelf uit.

Winst maken met crypto

Ontdekken hoe je winst maakt met crypto? Lees hier hoe topbelegger Harm van Wijk jaarlijks x 10 gaat met zijn crypto investeringen.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *